Welkom op onze tijdelijke website

Op 2 januari 2018 gaat het Fantastisch Kinderfilm Festival weer van start. Op dit moment zijn we ons hard aan het voorbereiden. Ook onze website wordt vernieuwd en we krijgen een nieuwe huisstijl en een nieuwe naam! (Daarover later meer). Het wordt fantastisch! Wij kijken er enorm naar uit.

Ondertussen kun je op deze site beknopte informatie vinden over ons festival door te rechts in het menu te kiezen voor ‘Meer informatie’. Onder het kopje ‘Sfeerimpressie’ vind je een aantal foto’s en een filmpje van de afgelopen editie van het festival,¬†Kronkel & Slinger.

Mocht je een vraag of opmerking hebben en rechtstreeks contact met ons willen, dan kun je bellen naar ons kantoor (06-83982829) en vragen naar Cees, of een e-mail sturen naar cees@fantastischkinderfilmfestival.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *